Kërko Prona

VLERËSIME

Çfarë thonë klientët tanë

Përmes kësaj zyre bleva një apartament me çmim të pabesueshëm dhe e rishita për nje fitim të konsiderueshëm. Mezi pres të më ofrojnë Okazionin e ri.

Blerand Çami

Klientë të kënaqur

Skuadra e Mei Realty ndoqi me durim çdo hap të procesit që nga prezantimi i apartamentit e deri tek disbursimi i kredisë dhe kalimi i pronësisë. Realisht më të mirët në treg.

Erald & Ina

Desideravo ringraziare il Staff d Mei Realty Don Bosko, in particolare Gledius, per la professionalità e la precisione con cui mi avete seguito nella ricerca della mia casa di Tirana. Sono molto contento del risultato e credo che i soldi spesi per il vostro intervento siano stati soldi spesi bene. L'Agensia e Gledi siete riusciti a farmi sentire a mio agio, sicuro che - per gli aspetti legati alla casa e le altre questioni associate al mio trasferimento a Tirana - avrei sempre trovato la giusta risposta. Continuate così. Non esiterò a farvi buona pubblicità .

Studio Tributario e Societario

Ju falenderoj per korrektesine dhe gadishmerine qe pati agjenti im gjate gjithe procesit te shitjes se apartamentit tim ne kohe shume te shkurter, ku jam kthyer ne Shqiperi vetem ne momentin e firmosjes se kontrates, pjesen tjeter e kishe menaxhuar ne menyren me te sakte Elvi.Mirenjohje per Mein si agjensi dhe ne vecanti, Elvin.

Elvin

Klientë të kënaqur