Blog

Si te mbrohemi nga nje investim i gabuar në pasuritë e paluajtshme​​
Si te mbrohemi nga nje investim i gabuar në pasuritë e paluajtshme​​

Si te mbrohemi nga nje investim i gabuar në pasuritë e paluajtshme​​

Lexo me shumë
Invest In Albanian Coastline
Invest In Albanian Coastline

Invest In Albanian Coastline

Lexo me shumë
Klienti blen duke u bazuar në pamjen e parë.
Klienti blen duke u bazuar në pamjen e parë.

Para se të vendosni shtepinë tuaj në shitje, ju ftojmë të lexoni këtë artikull.

Lexo me shumë
Konvertimi i tokë arë ne truall !
Konvertimi i tokë arë ne truall !

Nje nisme ligjore nga ana e qeverise parashikon lehtesimin e procedurave dhe shkurtimin e afateve kohore per kalimin e siperfaqes se tokave bujqesore ne toke truall per ndertimin e objekteve per prodhimin,ruajtjen dhe perpunimin e produkteve buj qesore dhe blegtorale, per struktura apo objekte ne fu

Lexo me shumë
REGJISTRIMI I PRONES - JA SI BEHET!
REGJISTRIMI I PRONES - JA SI BEHET!

Procedurat ‘online’, tarifat për çdo shërbim, dokumentet, tarifat dhe afatet për certifikatën.

Lexo me shumë
Cmimet E References Per Vitin 2019
Cmimet E References Per Vitin 2019

Ketu do te gjeni cmimet dysheme per shitjen dhe qirate e pronave te ndryshme ne te gjtha zonat e Tiranes.

Lexo me shumë
ÇFARË LLOJ BLERËSI JE?
ÇFARË LLOJ BLERËSI JE?

Njerëz të ndryshëm e përjetojnë ndryshe procesin e blerjes së një shtëpie. Disa kuptojnë që kanë aftësi shumë të mira negociuese, disa të tjerë kuptojnë qe urrejnë ndryshimet që duhet të bëjne etj. Po ti cfarë lloj blerësi je? Bëj

Lexo me shumë
KAM BLERËSIN GATI PËR SHTËPINË TËNDE !
KAM BLERËSIN GATI PËR SHTËPINË TËNDE !

Shume nga agjentet e "paafte" ose te rinj ne kete fushe, nga mungesa e eksperiences, ekspertizes dhe duke mos pasur siguri te vetja perdorin nje taktike pak "te ulet" per te bindur klientet qe duan te shesin shtepite te punojne

Lexo me shumë
Perse Nuk Po Shitet Shtepia Ime?
Perse Nuk Po Shitet Shtepia Ime?

Jo rralle na vijne kliente ne zyre qe duan te reklamojne shtepite e tyre per shitje. Duke na dhene te gjitha detajet e shtepise na thone cmimin e shitjes qe ju kane dhene agjentet e tjere dhe na thone qe shtepia ka 5 muaj qe s'po

Lexo me shumë
15 FAZAT EMOCIONALE PER TU BERE PRONAR SHTEPIE!
15 FAZAT EMOCIONALE PER TU BERE PRONAR SHTEPIE!

Gjate jetes njeriu ben disa blerje apo investime te rendesishme si shkollimi, makina, dasma etj, por asnjera nga keto nuk do te jete aq e rendesishme dhe emocionale sa blerja e shtepise suaj. Ne shkrimin paraardhes ju fola per

Lexo me shumë
Çfarë duhet të dish para së të blesh një pronë për investim në Tiranë
Çfarë duhet të dish para së të blesh një pronë për investim në Tiranë

Edhe pse një formë pasive investimi, blerja e pasurive të paluajtshme në tregun e Tiranës është një nga format më të sigurta të investimit. Qyteti i Tiranës është qendër jo vetëm e Shqipërisë, por e të gjithë trevave shqipfolëse.

Lexo me shumë