Blog

The one stop shop for investing in Real Estate in Albania is Mei Realty
The one stop shop for investing in Real Estate in Albania is Mei Realty

The one stop shop for investing in Real Estate in Albania is Mei Realty

Read more
Buying a Home Remotely: A Step-By-Step Guide
Buying a Home Remotely: A Step-By-Step Guide

Buying a home remotely is becoming increasingly common these days. It has been standard practice for some time in the real estate world for sellers to skip the home closing by pre-signing paperwork and having sale proceeds wired directly to a bank account, but now the entire process can be done ...

Read more
How to protect yourself from a wrong investment in real estate
How to protect yourself from a wrong investment in real estate

How to protect yourself from a wrong investment in real estate

Read more
Cmimet E References Per Vitin 2019
Cmimet E References Per Vitin 2019

Ketu do te gjeni cmimet dysheme per shitjen dhe qirate e pronave te ndryshme ne te gjtha zonat e Tiranes.

Read more
ÇFARË LLOJ BLERËSI JE?
ÇFARË LLOJ BLERËSI JE?

Njerëz të ndryshëm e përjetojnë ndryshe procesin e blerjes së një shtëpie. Disa kuptojnë që kanë aftësi shumë të mira negociuese, disa të tjerë kuptojnë qe urrejnë ndryshimet që duhet të bëjne etj. Po ti cfarë lloj blerësi je? Bëj

Read more
I HAVE BEEN READY FOR YOUR HOME!
I HAVE BEEN READY FOR YOUR HOME!

Many of the "disabled" or young people in this field, lacking expertise, expertise, and lack of self-confidence use a little "low" tactic to convince customers who want to sell homes to work with them.

Read more
Perse Nuk Po Shitet Shtepia Ime?
Perse Nuk Po Shitet Shtepia Ime?

Jo rralle na vijne kliente ne zyre qe duan te reklamojne shtepite e tyre per shitje. Duke na dhene te gjitha detajet e shtepise na thone cmimin e shitjes qe ju kane dhene agjentet e tjere dhe na thone qe shtepia ka 5 muaj qe s'po

Read more
15 FUNCTIONAL STAGES FOR YOU TO PROVIDE OUR HOME!
15 FUNCTIONAL STAGES FOR YOU TO PROVIDE OUR HOME!

During a person's life, some make important purchases or investments such as schooling, cars, weddings etc. but none of these will be as important and emotional as buying your home. In the foreword I spoke to you about the

Read more
Çfarë duhet të dish para së të blesh një pronë për investim në Tiranë
Çfarë duhet të dish para së të blesh një pronë për investim në Tiranë

Edhe pse një formë pasive investimi, blerja e pasurive të paluajtshme në tregun e Tiranës është një nga format më të sigurta të investimit. Qyteti i Tiranës është qendër jo vetëm e Shqipërisë, por e të gjithë trevave shqipfolëse.

Read more
SI TE SHESESH SHTEPINE PER 8 SEKONDA!
SI TE SHESESH SHTEPINE PER 8 SEKONDA!

Një shprehje e vjetër thotë që “Përshtypja e parë të jep gjithmonë një mundësi të dyte” dhe kjo vlen jo vetëm për njerëzit por edhe për pronat e paluajtshme.

Read more