Blog

Klienti blen duke u bazuar ne pamjen e pare.

Jan 23, 2020

Klienti blen duke u bazuar ne pamjen e pare.

ËShtë e rëndësishme që kur të vendosësh shtëpinë tënde  në shitje dhe para se të fillosh ta reklamosh atë, vendos pak rregull.

Mos harro, klienti blen duke u bazuar në pamjen e parë. Mei Realty gjithmonë i rekomandon klientët e saj që brënda mundësive të heqin sa më shumë nga sendet e tyre personale dhe ato me vlerë.

 Sa më të qarta dhe të të jenë mjediset, pronari i ardhshëm do të ketë më shumë mundësi për të vizualizuar secilën hapësirë.
Blerësi i cili do të blejë shtëpinë është i interesuar të shohë paramentrat dhe cilësine e materialeve siç janë dyshemeja, muret, tavani, dyert, dritaret; kushtet e banjove dhe mobiljet e palëvizshme siç është kuzhina.
Nëse ende nuk e di se çfarë duhet të bësh që shtëpia jote të jetë gati për të pritur Blerësit e rinj, lexo KËTU.

Mos harroni, nuk ka asnjë shans të dytë për të bërë një përshtypje të mirë të parë, kështu që sistemoni shtëpinë!