Isli Biduli

Isli Biduli
Isli Biduli

Ekspert Pronash / Ndërmjetësues

355692037471

Na Kontaktoni

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK ISH KENETA JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK ISH KENETA

rent

100 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK ISH KENETA

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 100m2 dhe ndodhet ne katin e dyte te nje pallat te ri. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, dy dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 TEK ISH RAJONI PAMJE DETI JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 TEK ISH RAJONI PAMJE DETI

rent

65 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 TEK ISH RAJONI PAMJE DETI

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 65m2 dhe ndodhet ne katin e njembedhjet te nje pallati te ri, me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhom gjumi, nje tualet dhe nje ballkon. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

rent

75 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 75 m2 dhe ndodhet ne katin e gjashte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Apartamenti jepet me qira deri ne fund te muajit Maj. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

rent

75 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 75 m2 dhe ndodhet ne katin e gjashte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Apartamenti jepet me qira deri ne fund te muajit Maj. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

rent

75 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 75 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Apartamenti jepet me qira deri ne fund te muajit Maj. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

rent

75 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 75 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

rent

75 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 1+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 75 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 2+1 PLAZH ! JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 2+1 PLAZH !

rent

100 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI 2+1 PLAZH !

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 100 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte banim te nje pallati te pajisur me ashensor. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon me pamje nga deti. Apartamenti ka nje pamje te mrekullueshme nga deti e cila te jep mundesine e nje relaksi dhe qetesie. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

SHITET APARTAMENT 1+1 NE SHKEMBIN E KAVAJES! SHITET APARTAMENT 1+1 NE SHKEMBIN E KAVAJES!

sale

42 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

SHITET APARTAMENT 1+1 NE SHKEMBIN E KAVAJES!

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 42m2 dhe siperfaqe te brendeshme 36m2 dhe ndodhet ne katin e trete te nje pallati te ri. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, nje dhom gjumi dhe nje tualet. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA DUPLEKS 2+1 PRANE KAZAZIT JEPET ME QIRA DUPLEKS 2+1 PRANE KAZAZIT

70 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA DUPLEKS 2+1 PRANE KAZAZIT

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 70m2 dhe ndodhet ne katin e trete te nje Vile. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, dy dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK VOLLGA JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK VOLLGA

rent

80 m2

Dhoma Gjumi

1 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TEK VOLLGA

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 80m2 dhe ndodhet ne katin e dyte te nje pallat te ekzistues. Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, dy dhoma gjumi, nje tualet dhe nje ballkon. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.

JEPET ME QIRA APARTAMENT 3+1+2 TEK VOLLGA JEPET ME QIRA APARTAMENT 3+1+2 TEK VOLLGA

rent

100 m2

Dhoma Gjumi

2 Tualet

JEPET ME QIRA APARTAMENT 3+1+2 TEK VOLLGA

Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 100m2 dhe ndodhet ne katin e dyte te nje pallati te ri, me ashensor.Organizohet ne nje dhome ndenje se bashku me kendin e kuzhines, tre dhoma gjumi, dy tualete dhe nje ballkon. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per nje vizite ne prone apo ne prona te ngjashme na kontaktoni.